Jag blir så nöjd...

..när jag lyckas med nåt som har med datortrubbel att göra. Som jag skrev häromdagen så var ju min dator lite på krigsstigen. Trodde självklart inte att det var något jag kunde fixa själv. Men så startade peter datorn i felsäkert läge och vips så gick det ju att komma in i datorn igen. Kollade runt lite och lyckades göra en systemåterställning(säkert superenkelt för er dataexperter men mycket svårt för lilla jag) Nu funkar den prickfritt igen och allt är kvar i datorn som det ska. Vi får väl se hur länge...

Lite förändringar sen senast. Främst utseendet som ändrats radikalt efter ett frisörbesök. Så skönt att ha klippt av det långa jobbiga slitna håret. Nu är det kort och mörkt. Det tog tre timmar. TRE timmar. Sjukt jobbigt att sitta still så länge tycker jag. Dessutom hade de lugnafavoriter inställd på radion. Frisören påstod att alla blivit mer avslappnade sen de börjat lyssna på den kanalen. I mig kryper det.

Bredvid frisören, som har sina lokaler i Hackefors så ligger ett dagcenter. De tillverkade bland annat fågelholkar på dagcentret. Från min frisörstol så såg man ut över deras bakgård. Där stod en kille och sågade igenom en jättetjock stock. Oavbrutet i tre timmar, med ett kort avbrott på en kvart,  för vad jag antar var lunch. Han sågade och sågade och sågade. Min frisör berättade att han gjorde samma sak varje dag, hela dagen lång. Ingen annan fick komma nära hans såg. Helt otroligt. Men på nåt sätt ger det väl honom ro.

Förändringen i stallet är en häst mindre och en praktikant till. Mirò har flyttat hem och är troligtvis såld. Om allt klaffar och han går igenom en besiktning så åker han till sin nya ägare på måndag. Lite tråkigt förstås men det är sånt man alltd räknar med när man rider andras hästar. Jag förstår ägaren till fullo, jag hade gjort precis likadant.

Kristine heter en ny praktikant i stallet som går KY utbildningen på Vreta. Hon ska vara ett par månader och det är alltid roligt när någon stannar en längre period.

Dessutom har vi sju andra tjejer som harpraktik/prao i rappestad just nu. Som tur är så är de lite uppdelade på olika dagar annars hade vi fått slåss om att jobba ;) Roligt är det i alla fall med många i stallet, hästarna tycker nog om det med för de blir lite extra ompysslade.

Tilia tycker definitivt om det, många att fika och luncha med. Igår gjorde Tilia sin roliga "jag är förlamad-imitation". Det händer när hon vill göra något som hon inte får. Som igår, då ville hon rulla sig på gödselstacken, jag sa nej och då bara helt enkelt faller hon ihop och lägger sig platt på marken. Det går inte ens att locka med godis. Samma sak händer om hon ligger i sängen och man vill att hon ska hoppa ner. Man kan lyfta upp henne och försöka att få henne att stå men hon bara rasar ihop och lägger sig platt. Hon tror hon är smart men jag har överlistat henne...

"Låtsasförlamad" hund ser ut så här...


och glad fodervärd till Gabbe så här.


I morgon ska jag till Liane med Generalen och Ciwi. Micka och praktikantKristin ska också följa med. Hemma hos Liane är det dessutom kurs för Annika Westerberg i morgon, hoppas vi hinner titta lite på det också.

På fredag åker jag, Salam Ciwi och Generalen till Örebro. Ska bli jätteroligt. Det var så många anmälda att en av klasserna rids på fredagkvällen så det blir tävling tre dagar i rad. På lördagen startar jag typ klockan nio på kvällen. Så sent har jag nog aldrig tävlat.

Vi får väl se när nästa blogg kommer, det beror nog mest på datorn. Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Gud vad jag skrattade när jag läste om Tilias förlamad-trick.. Jag ser det verkligen framför mig hur det ser ut. Hon är så rolig den där hunden..Ha en bra dag!// Lotta

2008-09-04 @ 08:32:17
Postat av: Sofie

Inget foto på den nya frisyren??

Lycka till i helgen, vi håller tummarna.Kram Sofie

2008-09-04 @ 08:50:58
URL: http://www.freewebs.com/superbullterrier/
Postat av: Josse

Ha ha. Jag kan bekräfta det du sa om den sågande mannen. Jag har träffat honom och han S Å G A R. Jag antar att sålänge han håller sig till att såga så är det ingen som kan såga honom. För det gör han prickfritt.

2008-09-04 @ 22:12:35
URL: http://www.nogg.se/zmilla
Postat av: Lotta

Ja, Tilia är helt underbar :) och sågande killen med. Jag ska försöka fixa ett kort på frisyren inom kort(haha)...

2008-09-04 @ 23:27:45
URL: http://charlotteesping.blogg.se/
Postat av: Evelina

Otrooligt söt hund och jättefin häst!!^^

2008-09-06 @ 23:18:03
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/
Postat av: Evelina S. S

Haha, Tilia! :)

För varje ord jag läser saknar jag Rappestad mer och mer! Vill så gärna komma tillbaka någon dag o se hur det är :) Kram, Evelina

2008-09-08 @ 20:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0