Nu vill jag bara att allt ska bli som vanligt igen.

 Jag är så trött på allt ovanligt...

Det känns i allafall som vi är en liten liten bit på väg. Idag har det hänt många bra saker. Tilia har varit och tagit bort sina stygn. Många stygn var det och som tur var va Peter med och höll i. Jag hade förmodligen svimmat igen. (eller jag har kanske inte berättat att jag svimmade när vi hämtade henne efter operationen?? en annan gång kanske... :) ) Såret såg jättefint ut och om en vecka blir hon av med magbandaget och kan få vara som vanligt igen. I alla fall ett tag till.

Generalen fick åka och kolla sitt sår hos Frykman. Vi ville vara på den säkra sidan att vi behandlar det rätt och vi fick bra tips hur vi skulle få det att läka. Såret sitter lite dumt till så det är svårt att ha ett bandage som sitter kvar. Då får man vara lite uppfinningsrik :)

Frykman tyckte att jag skulle rida hästarna lite lätt. Helst två gånger om dagen. Så i morgon blir det till att gå upp tidigt. Det gör jag så gärna för att få rida på de här två :)Första ridpasset på Ciwi efter olyckan. Härligt att sitta på igen!!!Generalen med ny huvudbonad.

Pigga som bara den och de känns väldigt fräscha efter omständigheterna. På måndag ska de båda till Frykman för att kollas upp ordentligt. Kanska kanske kanske kan jag vara med på träningen på Ericsberg nästa vecka. Men bara om vetchecken är helt ok. Annars får träningen vänta, det är inte hela världen. Huvudsaken är att hästarna blir friska. Det får ta den tid det tar.

Ser fram emot resten av veckan, håll tummarna för att de fortsätter att vara fräscha!

kram LottaKommentarer
Postat av: Sofie

Åhhhhh, vad skönt att höra ifrån er!!

Underbart att världens i särklass vackraste, bästa fuxar mår bra trots allt.Kram Sofie

2009-01-12 @ 22:52:04
URL: http://www.freewebs.com/superbullterrier/
Postat av: Lotta

Ja vi får hoppas att det håller i sig :) kram Lotta

2009-01-12 @ 23:11:36
Postat av: Liselotte

Skönt att höra att allt får framåt! De är ju båda hårda dressyrtuffingar så de går nog inte att få bort från banorna så lätt inte!Håller tummarna att allt går vägen på undersökningen!KramLotta

2009-01-13 @ 08:29:23
Postat av: Stensson

Hoppas hoppas att allt fortätter i rätt riktning. VI håller tummarna! Kramar stensson

2009-01-13 @ 08:41:03
Postat av: sanna

hmmm.. min hjälm?? hehe...

2009-01-13 @ 16:31:45
Postat av: Ninni

Skönt att se att ni alla tre ser så fräscha ut!!Kram

2009-01-13 @ 21:40:53
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Jonas

"Nu vill jag bara att allt ska bli som vanligt igen" skrev du i rubriken. Hörde något rykte om att en sak är som vanligt igen...? ;)

2009-01-14 @ 22:51:44
Postat av: Lotta

Haha, ja kanske det kanske... (svaret passar bra till både Sanna och Jonas)Tack till er alla för era gulliga kommentarer!!!kram Lotta

2009-01-14 @ 22:58:05
URL: http://charlotteesping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0