Snälla och fina unghästar...

Äntligen har vi filmat lite på Wilda. Hon har varit här sen augusti och började ridas i slutet på septemper. Då var hon i princip bara insutten trots sin ålder (fem då, nu sex år) så man kan i princip säga att hon är lika mycket riden som en treåring.

Planen är att hon ska vara kvar ett tag till. Inte mig emot för hon är en jättemysig häst. Stor, men rör sig ganska lätt och trevligt. Sanna har hoppat henne lite och det är perfekt att vi kan samarbeta lite med tillridningshästarna som ska stanna lite längre. Unghästarna behöver allsidig träning och när jag inte hoppar själv så får någon annan ta den biten.
Camelia har flyttat hem till vårt "hemmastall". Igår red vi ut  för första gången. Hanna red Majsan och mamma gick med i början. Efter ett tag släppte hon och vi både skrittade och travade ute i skogen. Framsteg! Hon var jättelugn och snäll. Här hemma är det perfekt att rida in unghästar. Skogen precis utanför dörren, inga vägar att passera och lugn och för det mesta ro...

I slutet av veckan ska vi rida igen. Då ska Sanna med på Lucy också.

Ha det bra!

PS. Generalen och Ciwi känns fortfarande pigga och glada. Jag tänker inte ta ut något i förskott, men det känns bra :) DS.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Vilken utveckling på lilla Wilda! :D Vad kul att se! Hon rör sig bara bättre och bättre ju, kommer bli dressyrstjärna av henne med :)

kram

2009-01-16 @ 18:45:51
URL: http://kristinljungberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0