2008

Vad är en blogg utan en årssammanfattning. Här kommer min hästårssammanfattning i mycket korta drag...


Året började fint med att jag utsågs till årets dressyrryttare i Östergötland. Mycket hedersamt!Generalen och jag har debuterat GP med resultat jag inte hade kunnat drömma om. Kvalade till SM på första starten och efter det flera placeringar på nationella tävlingar. Bästa resultatet en tredjeplats på Ericsberg och elva på SM.

Ciwi har också gjort en jättebra säsong och är femte bästa medelsvåra hästen i Sverige! Nyligen avgjordes också Folksam Riders Cup där vi kom tvåa av alla medelsvåra ekipage som var med i Cupen. Han har under året massor av placeringar och vinster i Medelsvår. Vi har även debuterat St George.I somras fick jag Ulla Håkanssons Ajaxstipendium som gör att jag kan satsa ännu mer på ridningen.Under hösten har jag använt en del av pengarna hos Liane i Nyköping. Sammanlagt tre veckor har jag haft hästarna i hennes stall och tränat. Mycket kul och inspirerande!

Nyligen blev vi (jag och hästarna) uttagna till en ny träningssatsning som kallas Plantskolan och är en del utav det mer kända Knytkalaset.
Förutom mitt egna tävlande har jag många elever ute på tävlingsbanorna. I år har Rappestads ponnydressyrlag vunnit Division 3, division 2 och Elitserien. Många eller kanske alla tränar för oss tränare i Rappestad. Dessutom har storhästdressyrlaget vunnit Östgötacupen. Vi har varit samma lag flera år i rad och 2008 slog vi till och vann alltihop. Karin Alex och jag. Om jag känner de andra två rätt så siktar vi på deltagande i år igen :) Då blir det Wengos tur...Några hästar har tillkommit under året och några försvunnit ur mitt liv...
Bobo flyttade till en ny familj.Många utbildningshästar har tränats och tävlats under året. Irish är en av dem.2008 var året då Truls flyttade till himlen. Bilden är dock från ett annat år...

2008 började jag rida Wengo och slutade rida Dottan. Jag sålde Bobo och köpte (eller i alla fall har på prov) BamBam.


Jag skulle nog kunna fortsätta en stund till men jag nöjer mig med detta :)

God fortsättning alla på det nya året!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Gott Nytt År Lotta!Ciwi och Generalen vill såklart ha några extra karameller för att de är Sveriges bästa och snyggaste fuxar :-)Kram SofiePS. Hoppas att Tilia kryar på sig!

DS.

2009-01-05 @ 07:35:02
URL: http://www.freewebs.com/superbullterrier/
Postat av: Hanna

Vilket härligt år! Hoppas 2009 blir minst lika fint och framgångsrikt!

2009-01-05 @ 16:38:57
Postat av: Ragge

Håller med Hanna! Vilket kanonår du har haft Lotta!!

Du ska se att det här året kommer att bli ännu bättre!

2009-01-06 @ 22:17:03
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Ninni

Skit också. Det där var det jag som skrev, inte Ragge.

Kram

2009-01-06 @ 22:18:05
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0