Framme på Gotland

Nu har vi kommit fram och stallat upp Ciwi på en ridskola i Traume. Resan gick bra förutom att GPSen försökte lura oss på fel väg hela tiden. Som tur var hade vi vägbeskrivning också. Ciwi klarade färjan bra även om han tyckte att det var himla läskigt i början. Man fick gå ner och titta till hästarna varje timme. Då följde en ur personalen med ner och låste upp så att alla vi med djur fick titta till dem.
 
Den här tävlingen har inte uppstallning på tävlingsplatsen utan man får åka emellan. Men det är nog inte så långt. Tror vi... Det som är bra är att vårt vandrarhem ligger precis bredvid stallet.

Det som kanske är mindre bra är att vandrarhemmet hade dubbelbokat, så vi är inkvarterade i ett omklädningsrum med fyra sängar och en massa krokar på väggarna :) Det som var bra med det var att det blev nästan gratis(i alla fall jämfört med ett hotell) att bo. Vandrarhemsföreståndaren tyckte att vi kunde lägga pengarna på en extra lunch. Han tyckte tydligen att vi såg hungriga ut.

Faktum är at than hade rätt. Nu ska vi in till Visby och hitta nån trevlig uteservering och äta lunch! Ikväll tar vi med Ciwi till tävlingsplatsen och rider lite. Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Katja

Lycka till Lotta!

2008-07-03 @ 14:54:21
Postat av: Lotta

Tack tack :)

2008-07-03 @ 21:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0